Güney Ayşe Zeynep Kocabıyık Ortaokulu


Vizyon: Ortaöğretim kurumlarının ihtiyaçlarına cevap verebilecek seviyede öğrenci yetiştirmek. •Dürüst, çalışkan, sorumluluk sahibi, öz güvenini sağlamış bireyler yetiştirmek. •Gelecek 5 yıl içerisinde; bedensel ve ruhsal olarak gelişmiş, geleceğe sağlam adımlarla yürüyen bireylerin yetişmesi.

Misyon: Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda yaratıcı düşünen, problem çözen, sevgi ile yoğrulmuş, topluma faydalı bireyler olarak yetişmeleri için varız.

Başarılar:

Saatler: 08:40 15:20
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %100
Sportif Etkinlikler: İlçe ve İlde yapılan sportif turnuvalar
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI- Okulumuzda Son 6 yılda 3 kez TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI TÜBİTAK tarafından kabul görülerek BİLİM FUARI yapıldı.
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: FEN BİLİMLERİ 1 MATEMATİK 1 TÜRKÇE 1 İNGİLİZCE 1 DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ 1 BEDEN EĞİTİMİ 1 BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ 1 SOSYAL BİLGİLER 1

Telefon - 02723155354

Belgegeçer -

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://guneyayzeko.meb.k12.tr

Adres - Kemalpaşa Cd. Orta Mh. No4/A Sinanpaşa/AFYONKARAHİSAR

Öğretmen :10
Öğrenci :84
Derslik :12
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1350
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Yerleşim Yeri - Köyümüzden il ve ilçe merkezine ulaşım servis ve özel araçlarla sağlanmaktadır. İl merkezine belirli saatlerde dolmuş hareket etmekte ve ulaşım dolmuş veya özel araçlarla sağlanmaktadır. İlçe merkezine direkt olarak sabah seferleri vardır. Diğer saatlerde ise bir araç değiştirerek ulaşım mümkündür.

Adres - Kemalpaşa Cd. Orta Mh. No4/A Sinanpaşa/AFYONKARAHİSAR

Ulaşım Kasabamızdan il ve ilçe merkezine ulaşım oldukça kolaydır. İl merkezine saat başı araç hareket etmektedir. İlçe merkezine direkt olarak sabah seferleri vardır. diğer saatlerde ise bir araç değiştirerek ulaşım mümkündür.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklığı :45KM İlçe Merkezine Uzaklığı:18KM